Over ons

Wij hebben een Drentse doe-maar-gewoon-mentaliteit en een vleugje vrouwelijke charme. Dat maakt ons toegankelijk voor zo’n beetje elke doelgroep.  Wij zijn een control-freak bij de voorbereiding, kalm en ontspannen tijdens de bijeenkomst en leergierig na afloop.

Wij komen volledig ontspannen over tijdens de bijeenkomsten, en dat zijn we ook. We hebben alles van tevoren gevisualiseerd en uitgedacht, zodat wij klaar zijn voor welke verrassing dan ook. Dat geeft jou als opdrachtgever rust. Je weet dat het bij ons in goede handen is.

 

Combinatio: 'Een doe maar gewoon', Drentse nuchterheid en een vleugje vrouwelijke charme.

Eline Faber

Met ruim 20 jaar ervaring in HR, communicatie en marketing in vooral non-profit en overheidsorganisaties heb ik veel veranderingen meegemaakt.
In mijn loopbaan kwam ik steeds terecht in reorganisaties, bezuinigingen, fusies, transities en andere ingrijpende veranderingen.
Door deze ervaringen heb ik in de praktijk geleerd wat verandering met mensen doet en wat er nodig is om de verandering te kunnen laten slagen. Dat begint bij een veilige omgeving waarin je je vrij voelt om vragen te stellen en zorgen te uiten. Dan ontstaat de noodzakelijke verbinding. 

 

Heidi Assen

Van het bedenken van nieuwe ideeën, het experimenteren daarmee, daarvan leren, naar een concreet resultaat werken. Dat geeft mij energie. En nog meer energie krijg ik als ik daar anderen in kan helpen. 
Ik ben het schaap met de 5 poten. Ik schakel snel, reageer adhoc, maar ben bovenal ontzettend creatief & ervaren in het neerzetten en begeleiden van (online) bijeenkomsten. Mijn huis staat vol materialen en naslagwerk om creatief en visueel aan de slag te gaan. En daar maak ik maar al te graag gebruik van.