Wat we doen

Hoe zorg je er nou voor dat een online bijeenkomst leuk is? Dat mensen échte verbinding maken en het goede gesprek met elkaar voeren?

Er is ontzettend veel mogelijk! Je kunt gesprekken in kleine groepjes voeren, er zijn creatieve en simpele werkvormen met bijvoorbeeld Powerpoint, Jamboard, Mural of Miro mogelijk. En ook met de combinatie online/offline zijn frisse werkvormen mogelijk, waar mensen energie van krijgen!

Wij helpen je bij een uniek ontwerp voor jouw bijeenkomst, maar we kunnen je ook gewoon ontzorgen bij de techniek. Want dat alleen al zorgt voor een ontspannen sfeer in jouw bijeenkomst. Wij helpen jou, en dat kan op de volgende 3 verschillende manieren:

1. Ondersteunen

Tijdens jouw eigen vormgegeven bijeenkomst verzorgen wij digitale begeleiding in Zoom en andere online media tijdens de bijeenkomst. We doet dit dan zonder dagvoorzitter, maar zorgen er voor dat je geen stress hebt van digitale handelingen die er nodig zijn.

2. Ontzorgen

Het ontwerp en begeleiding van de bijeenkomst. Dit is waar we onderscheidend in zijn. Het ontwerpen van een draaiboek, uitzoeken van passende werkvormen, digitale uitleg en instructies, voorbereiding sprekers en collega’s e.a. betrokkenen, e.d.

3. Organiseren

De gehele organisatie van de bijeenkomst, dus zowel het ondersteunen, als ontzorgen en organiseren. Het organiseren omvat ook de uitnodiging, de aanmeldingen, locatie, begeleiden van het evenement en evaluatie.

Gevoelig onderwerp? Juist dan!

Vanwege onze jarenlange werkervaring binnen diverse overheidsorganisaties, zoals gemeente, KvK en het sociaal domein, kennen we de taal en weten we met welke uitdagingen jij in je werk te maken hebt. 

Ons doel is de bijeenkomst voor iedereen waardevol te maken. We treden hard op tegen kwetsende woorden of scheldpartijen. Daar kom je namelijk niet verder mee. En ook die bijeenkomsten kunnen wij aan. Denk aan bijeenkomsten rondom de komst van een AZC, windmolens of bijeenkomsten waar andere tegengestelde belangen spelen tussen overheid en inwoners. 

Ieder mens doet ertoe. Altijd. Of het nu gaat om een minister, een gefrustreerde medewerker of een boze burger. Elk verhaal is belangrijk, en wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient.